Beton elicopterizatBetonul elicopterizat este recomandat pentru realizarea pardoselilor in zonele cu trafic intens precum halele industriale, spatiile de depozitare, parcarile auto, centrele comerciale si a oricaror suprafete care trebuie acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici


Avantajele betonului elicopterizat cu quartz:

  • Intretinere usoara – orice tratament de curatare aplicat acestui tip de podea se face rapid si eficient. Deoarece suprafata este densa si grea, nu exista loc pentru murdarie sau fisuri
  • Durabilitate – pardoseala elicopterizata/lustruita este durabila fiind adesea aleasa pentru spatii industriale, unde solicitarile mecanice sunt mari
  • Design – gama larga de culori ce pot fi aplicate
  • Rezistenta ridicata la uzura
  • Proces de punere in opera foarte scurt

Ce este pardoseala din beton elicopterizat (și in ce conditii este utila)?

Pardoselile din beton elicopterizat sunt considerate ca fiind foarte plăcute din punct de vedere estetic dar există si motive practice pentru a alege un beton elicopterizat, cum ar fi duritatea acestuia si intretinerea foarte usoara. Avantaje ale unei pardoseli de beton elicopterizat sunt:
1.Este o alternativă foarte buna la pardoselile clasice acoperite cu rasini sau vopsele. Pardoselile elicopterizate se realizeaza prin șlefuirea mecania a unei pardoseli din beton proaspăt, tratata in prealabil cu un cuart intaritor la suprafata. Prin aceasta actiune se va netezi suprafata pana la obtinerea luciului dorit!
2. Datorită suprafeței sale netede, betonul elicopterizat este mai puțin predispus la aparitia fisurilor. Este de asemenea impermeabil și rezistent la șocuri.!
3. Este ideal pentru trafic intens. Motostivuitoarele și alte vehicule grele nu vor afecta finisajul pardoselii, iar petele pot fi ușor îndepărtate.!
4.Cu o compoziție de beton potrivita, pardoselile elicopterizate au o excelenta rezistență chimică și termică.6În ceea ce privește întreținerea, repararea și curățarea, niciun fel de pardoseala din beton nu reprezinta o mai buna alternativa. Aspectul neted și strălucitor va dura mulți ani (cu atât mai mult daca suprafata va fi sigilata cu un curing )!

Contactati-ne telefonic: 0723 58 15 16 office@platformebetonate.ro


Contact
Call Now Button
Deschide
Buna
Cu ce te putem ajuta?